BERK HAKMAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BERK HAKMAN

FUN CLUB

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

nurdi ve berk hkaman bluşuması

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: nurdi ve berk hkaman bluşuması   nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 EmptyC.tesi Mart 21, 2009 6:31 pm

aynen öle cemre şimdiye kdr bi çok sitye üye oldum hala hatta oluyorm ama yok belkide o heycanal üye olduğumz için bilmiyorum ama aynı sı hatta benzeri bile yok
betül_15

MesajKonu: Geri: nurdi ve berk hkaman bluşuması   nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 EmptyPaz Mayıs 03, 2009 12:52 pm

yaa arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldımm vee bbendee berkin msn si istiyorumm lütfen very happy
betül_15

MesajKonu: Geri: nurdi ve berk hkaman bluşuması   nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 EmptyPaz Mayıs 03, 2009 12:53 pm

çokk seviorumm onu hepiniz gibi nurdidee alırsaa bana da iletin lütfen
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: nurdi ve berk hkaman bluşuması   nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 EmptyC.tesi Mayıs 23, 2009 12:14 am

arkadaşım sen diğer yorumları okumadınmı ya hepsini okuda öle yorum yap
sue... y
Misafir

MesajKonu: Geri: nurdi ve berk hkaman bluşuması   nurdi ve berk hkaman bluşuması - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 7:07 pm

slmm.. ben su (:

uzuunn süre sonra ilk kez bugün siteye girdim cidden ne kadar duygulandığımı anlatamam biz burda öyle güzel vakit geçirmiştik ki daha sonra bunu hiç bi yerde bulamadım yani o zaman HS de vardı onun her yeni bölümünü heycanla beklerkenki halimizi yaptığımız yorumları, oyunları, sohbetleri ve özellikle dostlukları o kadar çok özlemişim ki siteye girince bunu anladım.. keşke site hiç kapanmasaydı biz hala burda olurduk o zaman..

nurdi ve berk hkaman bluşuması
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» berk hakmana
» yeni berk hakman fan sitesi