BERK HAKMAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BERK HAKMAN

FUN CLUB

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

berk hakmana

+14
fatos
berkhkmn_yğmr
denizz
berk_su
berk_dennis
denizdefnedevrim
denizz ve defnee
defnedeniz
BERK_cemre_RR
esra_deniss
ronaldinho
zeyneppp
ozan_ks
~/\/iL~
18 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
melikena
Misafir

berk hakmana Empty
MesajKonu: berk hakmana   berk hakmana EmptyCuma Tem. 18, 2008 12:57 pm

Seni çok seviyodum ama yanılmışım!Çok istersen tamam 1 hayranın daha eksildi!Senin için yaptığım siteyi kaldırıcam.Az mı uğraştım sırf seni izlemek için annemden izin alabilmeye...Dizi geç saatte başlıoo ya....Sen dizide öldüğünde çok üzülmüştüm ne gereksizmiş Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad pale pale pale pale pale
~/\/iL~
Admin
Admin
~/\/iL~

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyCuma Tem. 18, 2008 2:02 pm

Sendemi site yapmıştın?
İnsan ne kadar emek harcıyor değilmi?
Ben bu siteyi kurarken sabahlamıştım bile...
Meğer boşu boşuna yapmışım herşeyi.
https://berk-hakman.editboard.com
ozan_ks

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyCuma Tem. 18, 2008 11:26 pm

aslında aklımdan geçenleri şöyle anlatacam seni her izlediğimde aklıma devrimci duygularım ve o kadar seviyorumki aklımdan çıkmyor bı kız gelyor her seferinde diziden sonra cesaret geliyodu söyleyecem ona hissttiklerimi diodm sonra cesaretim gidiyodu sonunda söyldm ama kabul etmedi beni o a rağmen umudumu kaybetmedim yine söyledi yine aynı şey oldu hala umutluyum neyse gçym bunları en azından bunları bana yaşattığıız için teşekkr ederim ve her zaman size benzemek istedm saç yüzünden dayakda yedim hocadan
gereksiz
Misafir

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyC.tesi Tem. 19, 2008 5:04 pm

Bu kadar çok hayranlık duymaya, bu kadar kendinizi bağlamaya ne gerek var anlamak güç. ekranlarda göründüğü gibi değildir herkes. ekrandaki sahte olan karakter; ama gerçek karakteri yüz yüze gelmeden tanımadan konuşmadan beraberce vakit geçirmeden nasıl anlayabilir insan. evet oyuncu, şarkıcı, sporcu gibi göz önündeki insanlara ilgi çok daha farklı ama bunları gereksiz boyutlara taşımak çok büyük saçmalık. herkes mutlaka bir insanı beğenebilir, ona hayranlık duyabilir ama böylesi hayranlıklar aslında kişinin kendisine değil, filmin içindeki karaktere duyuluyor. bunun farkında olmak gerek; yok kendisine ayılıp bayılıyorsanız da bu duygu sadece kaş gözle eş değer değil unutmamak gerek.
Hayranların kendi oluşturdukları bu forum, fan siteleri gibi sitelerden ziyade sanatçının kendisinin bir web sitesi olsa çok daha iyi olurdu ama sanatçı kendisi site açmıyorsa da sizin kurduklarınız sadece sizin eğlenceniz olarak kalır maalesef. yani ulaşmak istediğiniz sanatçıya ulaşabileceğiniz bir sitesi keşke olsaydı. ama bunu talep etmeniz mümkün, bence bir şeylerle uğraşmak istiyorsanız bununla uğraşmakla başlayabilirsiniz işe.
zeyneppp
Berk Hastası
Berk Hastası
zeyneppp

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyC.tesi Tem. 26, 2008 11:16 am

biz bu sitede o kadr çk seye uğrastık ama olmadı ayrıca biz onu her dizide çk sevdik dizideki karakteriyle birlikte kendsini çk sevdik..
ronaldinho

ronaldinho

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPaz Tem. 27, 2008 5:42 pm

seni ronaldinhodan blem çok seviorm yaa:D
berk-su
Misafir

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Tem. 28, 2008 1:55 pm

ben berk hakmanı hala cok seviorm onunla tanıstıgımda söylenildiği gibi bana hiç ters davranmadı aksine çok sıcakkanlı davrandı hatırla sevgili ekibi arabaya binip havaalanına gıderken ben arabaya el salladım ve içlerinden bitek berk hakman bana el salladı... evet herkes cok soguk ve boyle fan sıtelerı ıstemıo dıolar ama bence soguk diil sadece insanların karsısında heycanlanıo buda kişilik yapısı o yuzden ınsanlar ona ssoguk dıo ayrıca bı röportajında kımse bı baskasına hayranlık duymamalı demıstı bu da bence guzel bı laf yanı onlar da ınsan nıe asırı derecede bı ınsan bı baska ınsana hayranlık duysun kii.. ıste ben bu yuzden onun kısılıgını sevdıgım ıcın onu cok sevıyorum .. ve berk hakman sevenler ıcın kendı kurdugum sıtenın adresını verıorm

berk-su
Misafir

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Tem. 28, 2008 1:55 pm

ben berk hakmanı hala cok seviorm onunla tanıstıgımda söylenildiği gibi bana hiç ters davranmadı aksine çok sıcakkanlı davrandı hatırla sevgili ekibi arabaya binip havaalanına gıderken ben arabaya el salladım ve içlerinden bitek berk hakman bana el salladı... evet herkes cok soguk ve boyle fan sıtelerı ıstemıo dıolar ama bence soguk diil sadece insanların karsısında heycanlanıo buda kişilik yapısı o yuzden ınsanlar ona ssoguk dıo ayrıca bı röportajında kımse bı baskasına hayranlık duymamalı demıstı bu da bence guzel bı laf yanı onlar da ınsan nıe asırı derecede bı ınsan bı baska ınsana hayranlık duysun kii.. ıste ben bu yuzden onun kısılıgını sevdıgım ıcın onu cok sevıyorum .. ve berk hakman sevenler ıcın kendı kurdugum sıtenın adresını verıorm

esra_deniss
Berkçi
Berkçi
esra_deniss

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyÇarş. Tem. 30, 2008 3:45 pm

eğr bizim hayranlığımız karaktere olan bi hayranlık olsaydı karakterlerle beraber ölürdü şimdi niye devam ediyo ozaman herkes kendini bilir karaktere hayranolmak başkadır bir kişiyi sevmek bambaşka ...
BERK_cemre_RR
Berk Hastası
Berk Hastası
BERK_cemre_RR

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 12:22 am

Bence bir hayran her ne olursa olsun her ne yaparsa yapsın onunhayranlığınnda sla vazgeçmemeliyada onun için yaptığı bir şeyi dğeiştirmemli çünkü asıl gerçeke hayran odur.onuher haliyle kabullenen.
defnedeniz
Berk Hastası
Berk Hastası
defnedeniz

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 8:57 am

bnce berki semek bambaskaaa o ismini bile bilmnedigimiz gereksiz misafir harbiden gereksizz çünkü bisim bu fanda neler yasdığımısı bilmioo bilmediğin içinde bi daha konusma kpa çeneni biss berki butun karakterleriyle sewdikkk....berk hayranlarını sewmioo olabilir ama bu bisim sewgimizi bitiriosa demekki o sewgisi bitenler berki gerçekten sewmiodurrrr
http://berkhakman-fanclub.niceboard.biz/
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptySalı Ağus. 05, 2008 11:32 am

arkadaşlar en başındada berkin röportajlarını havaya okumadıysanızonun tercihlerinde ztn bunlar bunlar vardı yani kimsenin kimseye hayranlık gibi bi duygu buluundurmamasını istiodu ayrıvcab bzm siteize girip bizle mi konuşck kendi resimlerini onu hakknıda yazdıklarımı okuyup mutlu mu olcak hayır berk alçak gönüll ü birisi yani siz onu dier ünlülre mi beenzettşniz snz o beğendikerlinz bencil oalnmlar hyr berk böğle biri deil ve eğer siz gerçek berk hkaman fanı iseniz ztn bu konuşşlalarda berki sevmişsinizdir vebundan vazeçmessinz
defnedeniz
Berk Hastası
Berk Hastası
defnedeniz

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPerş. Ağus. 07, 2008 1:29 am

bncedee ortiiii bu arda o gereksizz arkii sana çoq sinir oldum keşke bi daha yassaa
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPerş. Ağus. 28, 2008 6:44 pm

ya arkadaşlar ben şu anda kuzenimdeyim bxm sitenin linkini atarmsnz bna ya bgn sık kullanılanlardaydı kahretsin ya internetetn de girşi adresnini htrlmıorumm su büşra nurdiş seda yardım edin ühüüü ühü !!!!!!!!!!!!!
denizdefnedevrim

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPerş. Eyl. 04, 2008 2:39 pm

şuana kadar yazılanları okudum ve aslında artık bşy yazmak gereksiz ztn yazılacak çoğu şeyi nurdan,büşra,su,yağmur,cemre ve bazı arkadaşlar yazmış fakat şunu söylemek istiyorum kulaktan dolma bilgilerle bi insanı karalamak ne kadar doğru anlamıyorum hangimiz gidip de yüz yüze konuştuk berk hakmanla böyle bi kanıya nasıl vardınız anlamadım bi insanın kişiliğini bu kadar çabuk çözebiliyosunuz demek helal olsun size valla onun hakkında, her şeyden önce bi insan hakkında böyle kesin hüküm veremek hem de hiç bşyden emin olmadan bunu yapmak ne kadar kolay dimi ama o kadar basit değil işte hiç kimsenin bi başkası hakkında bilip bilmeden butür kötü şeyler söylemeye hakkı yok olmamalı da bunları yapıyosanız eğer ben sizin karakterinizden şüphe ederim hayranlık sevgi şu bu onlara hiç girmiyorum bile çünkü burda asıl önemli olan bi insan hakkında ne tür şeyler söylendiğidir asıl üzerinde durulması gereken konu da budur lütfen bi daha düşünelim ve silkelenip kendimize gelelim hiç bşy bu kadar basit olamaz!!!
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPaz Eyl. 07, 2008 4:40 pm

katılıyorum Smile
berk_su
Berk Fanı
Berk Fanı
berk_su

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Eyl. 08, 2008 6:18 pm

bende sedacm katılıyorum haklısın hem de çok..
defnedeniz
Berk Hastası
Berk Hastası
defnedeniz

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptySalı Eyl. 09, 2008 5:59 pm

phende katılıorum sedoşum ama artıq oLan oLdu berk ne olursa olsun phen on sewiorum bu hiç deişmiceqq
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPaz Eyl. 14, 2008 10:37 pm

phen deme bari büşra ya çok komik oluyo haha ona ben denir eğer özenti diliyle konuşçaksanda bhen de bari
denizdefnedevrim

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPtsi Eyl. 15, 2008 12:49 pm

konuyla ne alakası var şimdi bunun???

En son denizdefnedevrim tarafından Çarş. Ekim 01, 2008 8:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
denizz
Berkçi
Berkçi
denizz

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyÇarş. Eyl. 24, 2008 1:38 pm

esra_deniss demiş ki:
eğr bizim hayranlığımız karaktere olan bi hayranlık olsaydı karakterlerle beraber ölürdü şimdi niye devam ediyo ozaman herkes kendini bilir karaktere hayranolmak başkadır bir kişiyi sevmek bambaşka ...

ben esraya katılıyorum
berkhkmn_yğmr

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyPaz Eyl. 28, 2008 3:37 pm

ben çok seviyorum şahsen çok süper bi insana benziyo
fatos

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptySalı Eyl. 30, 2008 4:24 pm

slm berk ben seni ne olursa olsun seveceğim.sesimi duy nolursun.herkes boş konuşmasın lütfen ben onu çok eskiden seviyorum
fatos

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptySalı Eyl. 30, 2008 4:33 pm

ben berki çok seviyorum ne olursa olsun ona laf söyletmem(kötü)herkesin sevgisi kendine ama bizlerede bi cvp yazmalı bizimle ilgilenmeli bence seni seviyorum berk:)
BERK_cemre_RR
Berk Hastası
Berk Hastası
BERK_cemre_RR

berk hakmana Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 7:58 pm

Biliyor musunuz bazen çok üzülüyorum berkin böyle hayranları olduğu için.Berk'e olan sevgisi o kadar azki hemen pes ediyor.Hadi berkide geçtik bizi bu fandaki arkadşlarını kaybetmeye göze alabiliyor.Bu site kapandığı için hiçbirmizi görmeyecek doğru düzgün çünkü hiç birimiz artıık buraya girmiyoruzzzzz.Bazen hırslanıp cvp yazmak için giriyoruz ama hangimiz orada birbirimize raslayabiliriz.Hem berk'i haybettiler hemde bizleri.Ben bunları düşünüyorum artıık Evil or Very Mad ...

berk hakmana
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» yeni berk hakman fan sitesi