BERK HAKMAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BERK HAKMAN

FUN CLUB

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

berk hakmana

+14
fatos
berkhkmn_yğmr
denizz
berk_su
berk_dennis
denizdefnedevrim
denizz ve defnee
defnedeniz
BERK_cemre_RR
esra_deniss
ronaldinho
zeyneppp
ozan_ks
~/\/iL~
18 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

berk hakmana - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyCuma Ara. 26, 2008 5:46 pm

ee napalım birileri birilerini engeller ama birileride o engelleyen birilerine günün brnde cvp verr hep böle olmuştur dimi??? =)
ß&#8
Misafir

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 4:04 pm

Off ßu ForuM Ndn qaPandı YA neLEr NeLer yapıoduk ... ߀rk FilmDén çıktı DiYE mi Kapandı Sad Question Sad Crying or Very sad Neutral No
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPtsi Ocak 12, 2009 6:53 pm

hyr cnbm sitemizi admini nil kendien hayran olan dha çok fanlarını falan sevmiyomuşi güya öğle söledi nil ve kapadı kendi hakkıadqw bi fna olmasını istemediğini öğrenmiş nil biz çok kouştuk ama bizi dinleyen olmadı üstelik bzi bu siteye en .çok giren bi 6 kişi var sürekli hergün girer dik ama biede sorulmadı cnm
mhatraq_qıss

mhatraq_qıss

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 15, 2009 5:46 pm

denizz ve defnee and [b]defnedeniz tamamen haklısınızz bütün mesajlarınızı okudum süpersiniz diebiLirimm size tüm içtenLiğimLe katıLıorum ....site admini de hrlLde ne yaptını ve ne dedini biLmior...
ortaya büyük bi gaf atıLmıs ve kanotLayabiLecekLeri hiç bişyy yokk bu durumda hiç kmsyi yani bizLeri inandıramazLarr...Evil or Very Mad
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyCuma Ocak 16, 2009 6:06 pm

teşekkürler mhatraq_qıss bzi böle haklı bulan çok az kişi var inan !!! Very Happy
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyCuma Ocak 16, 2009 6:07 pm

sen yenisin sanırım snnde bzm gibi çok eski fanlar olup eslki fanımızı görmedin istrdm okuldan gelnce insan kendini tutamıosu fana girmmk için walla
mhatraq_qıss

mhatraq_qıss

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ocak 17, 2009 5:58 pm

bnde baska bi fana üyeyim ama hatırla sevgili deill bende öleyim hemen pc yi açtığım da ona griorum bişy olunca paylaşmadığımda içim içimi kemiriyor o fanın iptal olduğunu düşünmek bile istemioorum:( ayrıca tşk etmenize gerek yok arkadaslar inanın bnm ve sizin gibi daha bi çok kişi böle düşünüordurr:D .....sizin arkanızdayım nili de tekrar tekrar kınıyorum ...Evil or Very Mad

bi de dier ark. böle düşündüğüne çok üzüldüm KMSE BİZİ İNANDIRAMAZZ:( Sad
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPtsi Ocak 19, 2009 6:36 pm

ama bazı hatta çoğu arkadaşımızbi kaç kişinin lafıyla burda aylarca yok şöle berk yok böle berk bekr dediler ama gördk berke duydukları şey sadece yakışkılılığıyla iligliymiş bunu neye dayanarak sölüyor m birisi çıkıo berk böl biri diyo dielrir de onunu gazına dayanarak berke laf sölüyo szn kendi aklnızı yokmu ya dierlerine ne gerek var ki hasbinallah ........ Evil or Very Mad
mhatraq_qıss

mhatraq_qıss

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPtsi Ocak 19, 2009 9:04 pm

yaanii hem de sizin bi arkadasınız (su) gitmiş sarılmış foto çektirmiş öle okudum sizin de dediğiniz gibi neden onu terslemedi..belki de dierleris sevmediği davranıslar içerisinde olduğu için kendini soğuk hissetmiştir gayet normall sanki o bilmior mu yakısıklılığına duyulan hayranlıkla yanına geldiklerini onların? röpörtajlarında da okuduğumuz gibi hoşlanmıorr aşırı hayranlıklardan...hem dee böle iğrenç suçlamalarla berkin adını kirletmeyiinnn... ilk basta bunu kanıtlayıp ondan sona konusun...
cesur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptySalı Ocak 20, 2009 12:14 am

bu konu hakkında fazla yazmak istemedim ama yine de bir iki şey söylemek isterim. Ben söyleşiye gittim. Berk de oradaydı. Ne imzada ne de fotograf çekiminde sorun yaşandı. hatta orada konuşma engelli bir seyirci vardı. Dizideki olayların gelişimiyle ilgili birşeyler sordu. İnsanlar gülüşürken Berk inanılmaz ilgi gösterdi. uzun uzun anlattı ve kalabalık söyleşiden sonra yanına gidince o engelli genç de yanına yaklaşınca sen gel diyerek sarıldı. Şimdi bu bir...

İkincisi biz seyirciyiz diye oyuncuların sahibi falan değiliz. Her istediğimizde herşeyi talep etme hakkımız yok. Her oyuncu farklıdir. Tıpkı hepimizin farklı olduğu gibi.Berk de sokak ortasında durdurulmayı sevmiyor belki. belki fotoğraf çektirmeyi sevmiyor. ne olmuş ben de sevmem. Yani ben anlamaya çalışıyorum ama gerçekten anlamıyorum. Bu adam özel bir oyuncu. Yani tek istenilen imza almak fotoğraf çekilmek mi? illaki konuşmak zorunda değiliz ki. hep saçma hayranlar yüzünden oluyor bu. Söyleşide Deniz diye seslenenler bile vardı Berke. Berk de ben Berkim demiş hattta. Aferin ona. Yani Berk gerçekle kurguyu karıştıran, ayy ne yakışıklı diye bakan hayranlarla çok karşılaşmış belli ki. belki herkes öyle değil.Ama o da mesafe koymuş işte. Böyle hayranlar yüzünden aklı başındakiler de arada kaynamış olabilir. Ayrıca Berkin setteki arkadaşlarıyla nasıl gülüp konuştuğunu da gördüm söyleşide. yani Berkle gerçekten arkadaş olmayan kişilerin sokakta gördüm ilgisiz davrandı demeleri benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Önemli de değil. benim çok taktir ettiğim bir oyuncu ve kişi. Nokta...
mhatraq_qıss

mhatraq_qıss

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptySalı Ocak 20, 2009 1:49 pm

cesur binevi sana katıLıorum .....
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPaz Şub. 22, 2009 6:53 pm

cesura katılıyorum buna benzer bi açıklama bende yapmıştım bzm kanatimizde olan insnlar görmk inanın mutlu ediyo bizi.
mhatraq_qıss

mhatraq_qıss

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 23, 2009 5:38 pm

aqLı oLan Düşünürr ßnje siz artıqq kafanıza taqmaınn oLan oLmuss artıqq nese snn siten varmıs hem orDa Da vaqit qeçiriLeßiLiirr ( yerini tutmasa Da Sad )
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptySalı Şub. 24, 2009 4:08 pm

yok ya takmıoruzöle arada bi ziyart edioruz hala bu dşncede olanalşr varmı die bakıoruz ortimle odier sitede admniler arası tartşıtık büşra ve ben ordan da ayrıldk ama zt n okul varidare edfemezdik =) (aslnda ederdk ) =))))))))
betül_15

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyPaz Mayıs 03, 2009 1:00 pm

hepinize katılıyorum misafir hariçç
defnedeniz
Berk Hastası
Berk Hastası
defnedeniz

MesajKonu: Geri: berk hakmana   berk hakmana - Sayfa 3 EmptyCuma Mayıs 08, 2009 7:29 pm

orTi sprsin yaa edemezdiq ama edirdiq xD bncede orTim bnm biTanemhepinisi çoq özLedim yha seViorum siZi x)
http://berkhakman-fanclub.niceboard.biz/

berk hakmana
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» yeni berk hakman fan sitesi