| Fun Club Hakkında! | |
|
+18berk_su ronaldinho gamze Asli defnedeniz denizz ve defnee esra_deniss BERK_cemre_RR CANSU(BERK) berk_dennis DENİZ&DİCLE cesur berk_hastasi zeyneppp nur_berkk BRktuğBA nurdiş ~/\/iL~ 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
berk_hastasi Berk Seveni
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Perş. Tem. 10, 2008 8:58 pm | |
| dmm be oraya üyeyim zaten gelin arkler orada buluşalım ama en azından dizilerde çekilwn resimlei silmeseydin onların berkle pek alakası yoktu yorumlarımızda yoktu dimi!!! | |
|
| |
nur_berkk
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Perş. Tem. 10, 2008 10:48 pm | |
| ark. nedenini öğrenenin bizide bildgilendirmesi çok çok rica olunur ( ztn haber veririrsiniz de laf olsun ) | |
|
| |
BERK_cemre_RR Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Paz Tem. 13, 2008 6:55 pm | |
| Nilcim tamam olabilir berk böyle siteleri svemeye bilir.Evet kendimizi onun yerne koyup düşünelim.Bazen oluyor ailem bile bana fazla ilgi gösterdiği zamna ben bile bunalığyorum ki berkin bir sürü denildiği gibi dış ülkelerde türkiyenin her şehrinde hayranı var bu kadra ilgi insnaı bir süre sonra sıkıyor tamam bunda berke hak veriyorum.Ama sırf berk böyle bir şeyi sevmiyor diğe bu siteyi kapatmasaydın.Berk bizdne bıksa bile biz burda bir arkdaşlık kurmuştuk.Bazı şeyleri paylaşmıştık,yeri geldi dertlerimize bile burada çare bulduk ama her ne olursa olsun sırf berk böyle şeyleri sevmiyor diye bir site kapanmaz.Hem biz bu sitede sırf berki tartışmıyorduk ki oyun başlıklarımız vardı ne güzel.Hem biz berkin her keyfine göre davransaydık onun hakkında hiçb ir şey yapmamamız gerekirdi.O yüzden ben bu sitenin kapanmasına çok ama çok üzüldüm.Rica ediyoruz bu site geri açılsın benceeeeee.....Gerçi yazdıklarımız elimize geçmez ama hiç değil arkdaşlarımızla burda baştan bir ortam yaratabiliriz..ben bunları düşünüyorum.... | |
|
| |
berk_dennis Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Çarş. Tem. 16, 2008 2:25 pm | |
| YA BANA İSTEDİĞİNİZİ DİYEBİLİRSİNİZ AMA GERÇEKTEN ÇOK SİNİRLİYİM berk-hakman.editboard.com U NASIL UNUTTUNUZ NİL SANADA SÖYLEMİŞTİM DİZİFİLME ÜYE OLMAYA HİÇ NİYETİM YOK BEN BU SİTE İÇİN DİDİNDİM UĞRAŞTIM MSJ BİRİNCİSİ OLDUM SİTEYİ SEVDİM ARK LARIM OLDU,SENİ SEVDİM MODLARLA TARTIŞTIM AMA ŞU VAR Kİ HEPİMİZDE BİRAZ MANEVİ DEĞERİ KALDI BÖLÜNDÜK İŞTE KİMİ KISMI SİTE AÇTI BENİM BİLDİĞİM BU SİTEDE REKLAM YAPMAK YASAKTI AMA HEMEN SİTENİZİN ADRESİNİ VERMİŞSİNİZ KİMİSİ DİZİFİLME HEMEN ÜYE OLURUM DİYO ARTIK HERKES İSTEDİĞİNİ YAPSIN FARKETTİYSENİZ BENDE GİDİYORUM ARTIK. | |
|
| |
denizz ve defnee Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Cuma Tem. 18, 2008 9:16 am | |
| aynı şeyleri, bizde yaptık suyla bi çok paylaşım yaptık hatta çoğunuda su yaptı u bi ge3rçek ama bende elimdne geleni yaptım o kdr paylşım yaptık berk hakstası olmöaz için bile çok uğraştık modlarla çok ağar bi kavga yaptık kimileri bize hak verdi kimierli kendince yorum yaptı artık geçmişte kalmış ben bu sitede farkıl bi çevre edindim çok da memnunum çok iyi arkadaşlıklarım oldu hayatımda ki boş kısmı gerçekten bu site kapamıştı ama nilin en azından üyelere danışması gerekirdi biz o kdr paylaşımı adminin kafası esince silebilsin die yapmadık kalıcı olması için yaptık ama buna önem veren yok... ki gözüküoda hberşeyi silmiş herşeyi ve linkimizi yollama amacımız emin olunki bu fandaki boşluğu doldurmak ve en azında bu sitedeki gibi deil herşey üyelere danışılarak fikirlerini alarak yapılıo ve gelen tüm istek şikayetler hepsine yardım ettik yani üyelerin fikirlerini kendiimizinkiler den daha çok önemsiyoruz | |
|
| |
Asli
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Ptsi Tem. 21, 2008 9:59 pm | |
| ben bu siteye eskiden üyeydm ama bası seylerden dolayı siteye grememistm öyle öyle burdaki arkadaslarla bağım koptu Bende hem arkadaslarımı geri kazanmak hemde berk hakmanı çok sevdiğim içn tekrar üye oldum. Tabi görünce çok üzüldüm Ben denize katılıorm bu site gerçekten çok başka manevi değeri var bende.... Ben Berk HAKMAN*ı hala çok seviyorum bişey değişmedi. Okudıklarım kadaryla hepinz de böyle bu =) Ve deniz sakın bu siteden gitme. Ben senin kadar uğraşanını görmedim. Gerçekten çok didindin canım Kelke böyle olmasaydı | |
|
| |
gamze
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Salı Tem. 22, 2008 10:59 pm | |
| ya bnde yeni katıldm cok sasırdım grcktn ama bn hala cook cook seviorm brk hkmanı yerimmm bn onuuu aşkommm o bnmm =))))) | |
|
| |
~/\/iL~ Admin
Mesaj Sayısı : 329 Yaş : 36 Localisation : Kısaca: "VATAN" Kayıt tarihi : 21/03/07
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Çarş. Tem. 23, 2008 12:34 pm | |
| Ben yazıyorum, siz yine aynı şeyleri yazıyorsunuz, o zaman ben yine aynı şeyleri yazayım:
Berk Hakman kendisi için açılan bir fun club istemiyor!!!
---
Eğer burda güzel arkadaşlıklar kurduysanız, Yeniden bir Berk Hakman fun club açmak yerine, Bir arkadaşlık sitesi açıp orda buluşabiliriniz, İlla bu arkadaşlık bir fun club üzerindenmi olmalı?
Anlayışınız için çok teşekkürler! | |
|
| |
nurdiş Berk Seveni
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Cuma Tem. 25, 2008 9:43 pm | |
| tmm nil..bu siteyi kapandın anladık. berk site istemiyo onuda anladık.ama hepimisin son bi söz söylemeye hakkı vardır.çünkühepimis buranın üyesiydik.ama site kapandı hepmis son bi söz söyledi. veee artık bu site ilgili herşey bitti........... | |
|
| |
ronaldinho
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Paz Tem. 27, 2008 5:40 pm | |
| wlla bnu okyunca onu 2 katt daha sevdm affern ya şımarma fln hç yk çk seviorm onu yaaaa | |
|
| |
berk_su Berk Fanı
Mesaj Sayısı : 905 Yaş : 31 Localisation : İZMİR Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Ptsi Tem. 28, 2008 2:11 pm | |
| ben hala berk hakmanı cok sevıorm çünkü ben onunla tanıstıgımda bana karsı hiç soguk davranmadı aksine çok sıcakkanlıydı foto.cekldk sonra gıderken bana el salladı yanı hıc öyle söylendıgı gıbı soguk diildi. evet o gün söyleşi sırasnda pek gülmedi çunku bence bırsuru ınsanın karsısında heycanlandı bu yuzden herkes onun soguk bırı oldugunu dusundu ama yakından hıc de oyle deıldı.. kendısıne ait fan club ıstememesının nedennını bı yerde okumustm hıc kımse bı baskasına asırı hayranlık duymamalı diodu yanı aslında haklı da sonucta o da bi insan bı ınsan bı baskasına neden hayrcanlık duysun ki? işte bu kişiliği yüzünden onu çok seviorm benım gıbı dusunenler varsa bızım acmıs oldugmz berk hakman fan clubn linkini özel mesaj olarak atabılırım bana özel mesaj atıp llink istemenız yeterli bizim actgmz sıte sadece berk hakman hakkında diil içinde herşey var diziler oyuncular photoshop vb. gibi bölümleri de içinde bulabılırsnz | |
|
| |
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Salı Tem. 29, 2008 9:37 am | |
| bende geçen yazımda aynen böle yazmıştım su yani kim kendisi hakkında bu kdr çok hytranlık duyulmasını ister sadece kendini beğenenler ama biz berkin böel olmadığınım bilioruz onu ztn bu yönündende daha fazla sevmedi,kmi ztn mütevazi alçak gönüllülüğü için | |
|
| |
gizemclk
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Salı Tem. 29, 2008 4:03 pm | |
| - cesur demiş ki:
- arkadaşlar Allah aşkına. bir oyuncu hayranına ilgi gösterince mi sevilecek biri oluyor? berk tanımadığına mesafeliyse nolmuş yani? büyük bi ayıp mı, kötülük mü? daha mı az sevilecek biri. ben berk hakmanı her haliyle seviyorum. herşeyden önemlisi harika bir oyuncu.hem bu tarz yorumları eğer bir gün berk hakmanı gerçekten tanırsak yapalım.ama yolda durdurup imza almak bir kez görmek değil bahsettiğim.o zaman ilgi göstermez tabi bilmediği etmediği insana. böyle konuşmak doğru değil bence.
ben aynen katılıyorum arkadaşa yeni üye oldum ve görünce çok üzüldüm berk hakman ı çok ama çok seviyorum ve bencede böyle konuşulmamalı tanımadığınız biri hakkında yeni üye olmuştum sadece ona üzüldüm:( | |
|
| |
berk_dennis Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Cuma Ağus. 01, 2008 3:12 pm | |
| ne diyebilirim ki | |
|
| |
berk_dennis Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Cuma Ağus. 01, 2008 3:15 pm | |
| ya nil ben çk kötü oldm sizi bilmiyorum ama en azından ben bu sitede hs imzalarını fln gördükçe daha kötü oluyorum çünkü ben cuma günleri dizi bittikten sonra koşa koşa siteye gelp olanları sitedeki birkaç üyeyle konuşurdum bu bana heyecan verirdi dizi bitti ama hiç değilse sitede diziyle ilgili şeyler bulmak beni avutuyodu artık elimdeki avuntuyuda kaybetmş oldum. | |
|
| |
zeyneppp Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! C.tesi Ağus. 02, 2008 11:50 am | |
| bnde bu steye girdiimde çk ktü olurom bn her bilgisayara girdiğimde ilk bu siteye girerdi ama simdii ... | |
|
| |
BERK_cemre_RR Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Ptsi Ağus. 04, 2008 12:30 am | |
| Berk istemiyor diye niye bunca emeklerimizden mahrum kalacaız veya yok olacak.Biz berk hakmanın her istedii yapsaydık oooooo.Hem hayrnalık böyle bişrey değil.Hayranlık her ne olursa olsun hayrna olduğu kişi her ne yaparsa yapsın asıl ona olan hayrnalığının devam ettiğini göstermesi direkmektir.Hayranlık hemne pes etmke değildir.Hme biz hayranları olmasa bu siteler olmasa diğer hayranları bu bekr hakmnaı nereden tanıacak veya hakkında bilgi edinecek.Bence her ne olursa olsun en halne bu sitenin açılmasını ve baştan hep beraber emek vererek tekrardan bu siteyi yaşatmalıyız.Eğer herşeyde hemne böyle pes edersek.Hem berkin ilk sitesi bu belki yazdıklarımız emekleirmiz gitmiş olabilir ama illa geri gelmeyecek diye bişrye yok tekrardan yazarak o başlıkları tekrara açarak dayapabiliirizzzz.Bneim dşüncem ve fikirim buu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Salı Ağus. 05, 2008 11:33 am | |
| | |
|
| |
berk*im
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Paz Ağus. 10, 2008 10:05 pm | |
| hayal ettiğim gibi biri değil miş. ben onu sevecen , sevenleriyle ilgilenen biri sanıyordum... hayal kırıklığına uğradımm..
BU ARADA BİLİYORSUNUZDUR BERK HAKMAN 14 AĞUSTOS 1981 DOĞUMLU . DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN .....
SEN BİZİ SEVMESENDE BİZ SENİ SEVİYORUZ BUNU SAKIN UNUTMAAAA !!!!!!! | |
|
| |
berk*im
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Paz Ağus. 10, 2008 10:11 pm | |
| GERÇEKTEN OYUNCULUĞUNA DİYECEK BİR ŞEY YOK... | |
|
| |
berk_dennis Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Çarş. Ağus. 13, 2008 2:24 pm | |
| doğumgününü unutmuşum berkin siz ne derseniz deyin ben hala berki seviyorum | |
|
| |
gamze
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Perş. Ağus. 14, 2008 3:07 pm | |
| iiki doğdun berkk | |
|
| |
berk_dennis Berk Hastası
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Perş. Ağus. 14, 2008 4:27 pm | |
| 28.yaşın kutlu olsun yıl olarak 27 ama berk 28 e girdi | |
|
| |
berk_su Berk Fanı
Mesaj Sayısı : 905 Yaş : 31 Localisation : İZMİR Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Perş. Ağus. 14, 2008 6:52 pm | |
| dogum gunun kutlu olsun berk... =) | |
|
| |
berkk_ecnz
| Konu: Geri: Fun Club Hakkında! Ptsi Ağus. 18, 2008 1:41 pm | |
| ya arkadaşlar ben tatildeydim uzun süredir açamıodum bakamıodum siteye acaba biri bana anlatabilrmi bu gündemdeki olayı ? | |
|
| |
| Fun Club Hakkında! | |
|