BERK HAKMAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BERK HAKMAN

FUN CLUB

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Fun Club Hakkında!

+18
berk_su
ronaldinho
gamze
Asli
defnedeniz
denizz ve defnee
esra_deniss
BERK_cemre_RR
CANSU(BERK)
berk_dennis
DENİZ&DİCLE
cesur
berk_hastasi
zeyneppp
nur_berkk
BRktuğBA
nurdiş
~/\/iL~
22 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
~/\/iL~
Admin
Admin
~/\/iL~

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Haz. 26, 2008 4:30 pm

Selam Arkadaşlar, bildiğiniz üzre ben Nil.

Bu forumu kurarken büyük bir heyecanla kurmuştum,
Üyelerle mesajlarla burası dolar diye ümit etmiştim,
Nitekimde oldu, bir dolu üyemiz....Embarassed

Ama ne yazık ki bu Fun Clubı kurarak hata etmişim,
Berk Hakman'ın nasıl bir insan olduğunu bilmiyordum,
Sevenleriyle pek arası olmayan bir insanmış,
Ve bu tür fun clublarla ilgilenmiyormuş artı kendi adına kurulmasındanda hoşlanmamış Mad

Buna çok üzüldüm, ve bende burayı kapatmaya karar verdim,
Ama tamamiyle kapatmıyorum gördüğünüz gibi,
Sadece Forumu kaldırdım o kadar.

Çünkü bir Berk Hakman sevenin Berk Hakmanın nasıl biri olduğunu bilmesini istedim,
O yüzden bunları yazdım ki Berk Hakman sevenleri okusun diye,

Ben Hakman adına kurulan başka fun club yok,
O yüzden Google'dan Berk Hakman diye arama yapıldığında sadece bu site çıkıyor.
Yani Berk Hakman diye aradıklarında herkes okuyacak Berk Hakmanın nasıl birisi olduğunu Twisted Evil

Ben Berk Hakmanın oyunculuğunu hala çok seviyorum (o bizden pek hoşlanmasada)
Berk Hakmanın hayatı başarılarla geçmesini dilerim... Wink

Nil (Nilüfer)

NOT: Araya buraya gelip bakıcağım, arada sırada msn'imede gireceğim, burda edindiğim dostluklar için. Neutral
https://berk-hakman.editboard.com
nurdiş
Berk Seveni
Berk Seveni
nurdiş

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyC.tesi Haz. 28, 2008 1:30 pm

ben bir şey belirtmek istiyorum...bu sitede bir sürü dostluk edindik...bir aile gibi olduk....buradaki dostlarımızı hiç unutmayalım.......çünkü burdaki dostluklar çok farklı.....lütfen kimse birbirini unutmasınnnn

BRktuğBA
Berk Hastası
Berk Hastası
BRktuğBA

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyC.tesi Haz. 28, 2008 10:08 pm

piiiişşştt bhen burdayımm bi yere kaybolmayın...Very Happy:D...Very Happy
nur_berkk

nur_berkk

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPaz Haz. 29, 2008 6:53 pm

arkadaşlar bende uzun süre girememiştim ama sanırım giremicemde berk sen bizden hoşlanmasanda ben seni seviyorum ....
zeyneppp
Berk Hastası
Berk Hastası
zeyneppp

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPaz Haz. 29, 2008 6:57 pm

biz hepimiz seni çok seviyoruz sadece hayal ettiğimiz gibi deilmişsin...Canın Sağolsun...
berk_hastasi
Berk Seveni
Berk Seveni
berk_hastasi

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPaz Haz. 29, 2008 8:17 pm

sen bizim sana karşı olan sevgimizi hayal bile edemezsin bu yazılanlarıda okursan hıh çocuk der geçersin ama öle diil inan !!
nur_berkk

nur_berkk

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Haz. 30, 2008 3:59 pm

evet berk sen hiç hayalettiğimiz gibi deilmişsin en azından biraz anlayış gösterebilirdin hoşçakalın arkadaşlar
cesur
Yeni Üye
Yeni Üye

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Haz. 30, 2008 9:38 pm

arkadaşlar Allah aşkına. bir oyuncu hayranına ilgi gösterince mi sevilecek biri oluyor? berk tanımadığına mesafeliyse nolmuş yani? büyük bi ayıp mı, kötülük mü? daha mı az sevilecek biri. ben berk hakmanı her haliyle seviyorum. herşeyden önemlisi harika bir oyuncu.hem bu tarz yorumları eğer bir gün berk hakmanı gerçekten tanırsak yapalım.ama yolda durdurup imza almak bir kez görmek değil bahsettiğim.o zaman ilgi göstermez tabi bilmediği etmediği insana. böyle konuşmak doğru değil bence.
DENİZ&DİCLE

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptySalı Tem. 01, 2008 9:39 pm

ya arkadaşlar yeni katılmama rağmen buna çok üzüldüm bn berk hakman hayranıyım onun bizim hakkımızdaki düşünceleri bni çok üzdü nyse o sewmesede bz onu sewiyoruz Sad Sad

BERK HAKMAN BUNU BİL SENİ ÇOK AMA ÇOOOOOOOOOOOK SEWİYORUM!!!!
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Tem. 03, 2008 10:14 am

nil çok hata ettin bence sana yalvarmıştım siteyi kapatma diye ve ikna olmuştun ben bunu herkese söledm kapatmıycak die sen sözünden döndün bende yalan söylemiş durumuna düştüm üstelik burda ne yapıcaz boşuna güzel başlıkları sildim üstelik bi iki hafta uğrayamadım die siteyi bıraktığımı düşünmeyin böle bişe olmaz
CANSU(BERK)

CANSU(BERK)

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Tem. 03, 2008 12:59 pm

berk'İn böyle biri olduğunu bilmemiz iyi oldu pek üzülmeyelim. biz zaten onu seviyoruz o bize yeter.I love you benim berk için düşüncelerimm hala degişmedi ve eminim sizin kide değişmemiştir
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Tem. 03, 2008 6:58 pm

benmkide değişmedi Very Happy
zeyneppp
Berk Hastası
Berk Hastası
zeyneppp

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Tem. 03, 2008 7:16 pm

deniscm süper olmuş imzan duygulandm dorusu=)) ya bu arada merk ettğm bi konu bnu nerden öğrendnz??
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyCuma Tem. 04, 2008 2:15 pm

teşekkürler zeynep Smile

bu arada zeynebe katılıyorum mesela su gitti berke sarıldı resim çekindi berk niye onu terslemedi???
berk_hastasi
Berk Seveni
Berk Seveni
berk_hastasi

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyCuma Tem. 04, 2008 11:09 pm

eed bencede öl arklerr Sad
BERK_cemre_RR
Berk Hastası
Berk Hastası
BERK_cemre_RR

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyC.tesi Tem. 05, 2008 2:27 pm

cesur demiş ki:
arkadaşlar Allah aşkına. bir oyuncu hayranına ilgi gösterince mi sevilecek biri oluyor? berk tanımadığına mesafeliyse nolmuş yani? büyük bi ayıp mı, kötülük mü? daha mı az sevilecek biri. ben berk hakmanı her haliyle seviyorum. herşeyden önemlisi harika bir oyuncu.hem bu tarz yorumları eğer bir gün berk hakmanı gerçekten tanırsak yapalım.ama yolda durdurup imza almak bir kez görmek değil bahsettiğim.o zaman ilgi göstermez tabi bilmediği etmediği insana. böyle konuşmak doğru değil bence.
bencede arkadaşlar ben cesura katılıyorum.Hem sanırım Nil arkadaşımız bunu birisindne duymuş veya öğrenmişki mişli muşlu yazmış.Hem berk'in böyle birisi olduğunu tnaımadan onun böyle şeyler söyleidğini duymadan yargılayamayız.Belki bunu Nil'e söyleyen kişi belkide oda ynalış bliyordur veya duymuştur.Her kulaktan dolma sözlere inansaydık oooo bütün dünya sallanırdı yanii.Bence ben Berk'in böyle birisi olduğuna inanmıyorum.Hem Berk böyle siteleri sevmese bile o sevmiyor kapatmak zorunda değiliz.Bu site kapanma olayı bu siteyi paylaşanlarla konuşulmalıydı onlarında fikirleri sorulmalıyde ne kadar bu siteyi Nil kursada bizim bazı haklarımız vardı bu sitede.Bence Nil darılma bizede sormalıydın benceeee.

ARKADAŞLAR BENCE NİL SİTEYİ GERİ AÇMALI DİMİ AMA....
berk_dennis
Berk Hastası
Berk Hastası
berk_dennis

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyC.tesi Tem. 05, 2008 3:27 pm

geri açsada konuşmalarımız silindi artık cemre hiçbi işe yaramaz
~/\/iL~
Admin
Admin
~/\/iL~

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Tem. 07, 2008 12:52 pm

Arkadaşlar, Berk kendisinin bir fun clubı olmasını istemiyor,

İstemediği şeyi yapmış oldum, onu daha fazla üzmek istemem,
Ama o biraz asabi ve ters birisi,
Pek fazla ilgiden hoşlanmıyor,
Mesela Facebook'ta hesabı vardı, herkes onu eklemeye başlayınca Facebook'unu kapattı,

Yakın arkadaşlarım Berk'i gördüğünde imza ve resim çektirmek istemişler ve bunun üzerine terslenmişler,
Ben yakın arkadaşlarıma güveniyorum,

Bakın eğer burdaki bütün arkadaşlar toplanmak istiyorsanız eskisi gibi,
www.dizifilm.com die bir site var,
Oraya bende üyeyim 1 buçuk yıldır,
Nickim NiliWerda, Berk Hakman başlığında bir dolu arkadaşımız var,
Orda buluşuruz isterseniz,

Ama dediğim gibi Berk bir fun clubı olmasını istemiyor,
Böyle şeylerden hoşlanmıyor,

Bunu belirteyim dedim,
Sizi bekliycem o sitede, görüşmek üzere flower
https://berk-hakman.editboard.com
nurdiş
Berk Seveni
Berk Seveni
nurdiş

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Tem. 07, 2008 4:22 pm

saol nil siteye üye olur ekleriz senii Very Happy:D
cesur
Yeni Üye
Yeni Üye

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Tem. 07, 2008 7:20 pm

tamam işte benim de anlatmaya calştğm buydu.ilgiden hoslanmıyo. ee ne var ki bunda? benim de söylesiye giden akdşm vardı. ona ama çok ilgili davranmış. yani konuşma ve imza için kendi isteğiyle gittiği yer baska ,sokakta başka. herkes imza isteyince etrafta kalabalık olusuyo herkes oraya bakıyo. anladığım kadarıyla berk de bunu sevnmiyo. nolcak ki? bu kötü bi özellik değil ki. çok güzel bence.
esra_deniss
Berkçi
Berkçi
esra_deniss

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPtsi Tem. 07, 2008 9:45 pm

en doğrusu bu galiba hayranlarıyla ilgilenmediği doğru ama üzüldüm hatırla sevgili nette kapanmıştı artık girecek sitemde kalmadı bulnalıma girerim arkadaslar nilin dediği gibi dizifilme üye olalım aynı nicklerimizle
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptySalı Tem. 08, 2008 3:20 pm

bende o siteye üyeydim ve kapandığına çok üzüldümwww.hatırlasevgili.net arkadaşlar ayrıca berk bi röportajında kimse kimseye hayran olmamalı ben buna karşıyım bi insan nie başka bi insana hayranlık gözüyle bakıo demişti hata bu fandaydı o röportaj söyleşilerdede bi çok kiş imza ve resim istio o zmn nie onları terslemio benbce çok saçma eed cemre sana katılıorum sözleri hep mişli muşlu ayrıca bu tür söulentiler ardından bi site kapatmak hemde u kdr gelişimiş bu kdr çok üye olmuş ve içinde çok iyi dostluklar kurulmuşklen pekala diyrlim o foto çektirmek isteywenleri terslemiş diyelim Ama o biraz asabi ve ters birisi,
Pek fazla ilgiden hoşlanmıyor,

bunu enrden biliosunuzki
yani

facebooktada fanları tarafında aşırı rahatsız edildiyse bende olsam bende kaparım aonuçta bi çok hayranı var bu hayranlar sadece bu fandakielr deil sonuçta türkiyenin her tarafından belki ülke dışından bile var bende olsam böle yprdımm

defnedeniz
Berk Hastası
Berk Hastası
defnedeniz

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptySalı Tem. 08, 2008 3:27 pm

yha arkadaşlar artık bnce konusmaya gerek yok çünkü olan olmuş nil fanı kapatmış artık biz ne yassak çare yok..fanı geri açsak bile butun yasdıklarımız gitmiş ne geregi war açmaya bncee..biz burda çoq ii arkadaşlıklar kurdukk..ben şimdiye kadar bi çoq fana üye oldum ama bu kadar ii arkadaşlıklar kurmumıştımm..berk hayranlarıyla masafeli olmayı sewiomuş sa napalım herkesin bi öselliği wardır berk hayranlarıyla mesafeli oluo die bis berki sewmekten wazgeçmiçez heralde..sizi bilemem ama ben wazgeçmem
http://berkhakman-fanclub.niceboard.biz/
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptySalı Tem. 08, 2008 3:29 pm

akıl var mantık var kim bu kdr çok ilgi iistesrki bi çok hayranı var ne yapmasını beklioruz ki fana glp bilze muhabbet edip kendi hakknıda eklediğimiz röportajlarıı hakknıda ki yrmlaımızı kendi rsmlerine bakmasınımı allah aşkına kimse böle bişi istemez hem biz demiomuyduk hem mütevazi hem yakışıklı die kimsenin kendisine hayran olmasını isteimo işte kendisini yükseklerde görmüo ayrıca ne beklioruz facebookta tüm ekleyenleri kbl edip onlarla muhabbet etmesinimi biçok fanı var hangisiyle sobet etcek kim isteski bu kdr rahatsız edilmmeyi tekra üstüne basıorum mütevazi nepsınki biz fanlarıyla knouşup kendine övgüler yağdırmamızımı hyr biz berki böle sevdik mütevazi grktiğnide hakknıı arayan gerektiğinde susup sabreden kimsenin kimseden üstün olmadığına inanan ve bujn destekleyen
denizz ve defnee
Berk Hastası
Berk Hastası
denizz ve defnee

Fun Club Hakkında! Empty
MesajKonu: Geri: Fun Club Hakkında!   Fun Club Hakkında! EmptyPerş. Tem. 10, 2008 1:54 pm

eed kesainlikle alakası yok ve sadece berk te yok içinde hayranı olduğunuz biç ok dizi film ve yerli oyuncular hakkında bi çok şey var içinde başka ne ararsanız var yanii

Fun Club Hakkında!
1 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki